Referencer

Vores UVC-lys hjalp Føtex Silkeborg af med skimmelsvamp

I en verden, hvor kvalitet og kontrol er altafgørende, forstår vi hos Airvention, at vores kunder kræver de bedste løsninger for at opretholde de høje standarder. Det er her, vores UVC-lys træder i karakter, som en effektiv og langvarig metode til bekæmpelse af skimmelsvamp i kølerum, hvilket er afgørende for virksomheder, der prioriterer sundhed og sikkerhed for både fødevarer og mennesker.

I Føtex Silkeborg hjalp Airvention med at eliminere skimmelsvamp og andre mikroorganismer i deres kølerum. En udfordring der kostede penge og energi på rengøring og vedligeholdelse. Ved anvendelse af vores UVC-lys, opnåede de ikke kun et skimmelfrit miljø, men sikrede også en betydelig forbedring i opbevaringsforholdene, hvilket resulterer i længere holdbarhed af ferskvare og reducerede omkostninger til vedligeholdelse.

Med dokumenteret succes, bevises det at vores UVC-lys er en investering værd, for enhver virksomhed, der sigter mod at opretholde de høje standarder inden for hygiejne og kvalitet.

Lyder det relevant for dig og din virksomhed? Kontakt os for en uforpligtende snak og lad os finde en løsning til jer. 

Nedenunder kan I se et større udpluk af de virksomheder, som vi også har kunnet hjælpe med et renerere ventilationssystem.  Vi glæder os til at høre fra jer!

Arla