Fødevareproduktion

Gør produktionsmiljøet mere sikkert med en UVC-løsning.

UVC reducerer risikoen for fødevarekontaminering med listeria, salmonella og e. coli

Uforarbejdede råvarer indeholder mange forskellige mikroorganismer og kan i nogen tilfælde indeholde uønskede bakterier som f.eks. listeria, salmonella og e. coli.

Ved bearbejdning af råvarerne kan mikroorganismerne blive spredt til luften, sætte sig i ventilationsanlægget og resultere i tilbagevendende kontaminering af produktionsmiljøet.

Høne ligger på æg
UVC i ventilation i fødevareproduktion

Fordelene ved at montere en UVC-løsning i ventilationsanlægget

Vi leverer UVC-løsninger, der bekæmper uønskede mikroorganismer i ventilationsanlægget.

Der er flere fordele ved at montere en UVC-løsning. I reducerer bl.a. risikoen for kontaminering af fødevarer væsentligt. Dermed øger I fødevaresikkerheden, kasserer færre varer og reducerer udgifterne til rengøring.