UVC i fødevareproduktionen

Gør produktionsmiljøet mere sikkert, desinfektion med en UVC-løsning.

UVC reducerer risikoen for fødevarekontaminering med listeria, salmonella og e. coli

Uforarbejdede råvarer indeholder mange forskellige mikroorganismer og kan i nogen tilfælde indeholde skadelige bakterier som f.eks. listeria, salmonella og e. coli.

Ved bearbejdning af råvarerne kan mikroorganismerne blive spredt til luften, sætte sig i ventilationsanlægget og resultere i tilbagevendende kontaminering af produktionsmiljøet. Det er derfor vigtigt at vedligeholde sine ventilationsanlæg, for at minimere spredningen af disse mikroorganismer.

Høne ligger på æg
UVC i ventilation i fødevareproduktion

Fordelene ved at montere en UVC-løsning i ventilationsanlægget

Vi leverer UVC-løsninger, der bekæmper uønskede mikroorganismer i ventilationsanlægget.

Der er flere fordele ved at montere en UVC-løsning. I reducerer bl.a. risikoen for kontaminering af fødevarer væsentligt. Dermed øger I fødevaresikkerheden, kasserer færre varer og reducerer udgifterne til rengøring. Lyder det interessant, så kan du lære meget mere om UVC her på siden, eller du kan tage kontakt til os på 25 94 24 00 eller skriv til team@airvention.com