UVC-løsninger til transport og shipping

Desinficer containere/reefers med UVC

UV-Clean til transport og shipping er en to-delt UVC-løsning, som effektivt bekæmper bakterier, virus og skimmel på hhv. overflader og køleflader i containere/reefers.

UV-Clean eliminerer uønskede mikroorganismer og VOC’er i langt højere grad end konventionelle rengøringsmetoder og er yderst effektive. 

UVC-løsning eliminerer mikroorganismer og VOC'er i container

Undgå fødevare-kontaminering

Containere/reefers er ofte i transit i lange perioder, hvor de fungerer som vækstmiljøer for en bred vifte af bakterier og skimmel.

Mikroorganismerne kan overføres fra varerne til containeres overflader og køleflade.

Containerne/reefers skal rengøres meget grundigt for at undgå krydskontaminering, når nye varer placeres i containeren. UVC-lys kan være med til at reducere denne kontaminering.

Undgå overførsel af VOC'er mellem varepartier

VOC’er (dufte og lugte), som bliver udskilt fra et vareparti kan overføres til nye varer, der placeres i samme container/reefer, hvis den ikke bliver rengjort ordentlig.

De lave temperaturer i reefers gør desuden, at forskellige virus kan overleve længe og sprede sig over store afstande. Det gælder bl.a. coronavirus.

UV-Clean sørger for at desinficere containere/reefers effektivt, så I undgår krydskontaminering, overførsel af lugtgener mellem varepartier og spredning af virus. 

Bestil jeres UVC-løsning allerede i dag

Ønsker I en UVC-løsning til jeres containere/reefers?

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til jer, og hvis I har spørgsmål, besvarer vi også gerne dem.

Ring til os på (+45) 25 94 24 00 eller send en mail til team@airvention.com​