Bedre indeklima til sport og events

Dyrk idræt, sport eller fitness i ren luft med UVC-løsninger

UVC-løsninger til komfortventilation skaber et sundt indeklima i idræts-, sports- og fitnessfaciliteter.

Idræt og sport er vigtigt i forhold til børn og unges udvikling, trivsel og indlæring. Når børn og unge dyrker idræt eller sport trækker de vejret hurtigere og er derfor langt mere udsatte for forurening som f.eks. virus, bakterier og skimmel i luften. Det er derfor vigtigt at vedligeholde ventilationsanlæg og komfortventilation, således man kan opretholde et sundt indeklima. 

UVC-løsninger sikrer ren luft, når børn, unge og voksne dyrker idræt, sport eller fitness.
Desinficerende UVC-løsninger til konferencer og foredrag.

Få et sundere indeklima og skab bedre oplevelser med UVC

Uanset om mennesker mødes indendørs på museer, til konferencer, sportsbegivenheder, koncerter eller andre kulturelle events er det vigtigt med et sundt indeklima.

Hvorvidt indeklimaet er godt eller dårligt afhænger bl.a. af luftens kvalitet. Luften kan være forurenet med virus, bakterier, skimmel og VOC’er (dufte og lugte), hvilket skaber et dårligt indeklima.

Et dårligt indeklima påvirker individer på forskellige måder som f.eks. problemer med koncentration, øget træthed og utilpashed i form af hovedpine. Derudover er, der en øget risiko for smittespredning og sygdom. 

Hvordan virker vores UVC-løsninger?

Komfortventilation spiller en stor rolle i forhold til at opnå et sundt indeklima.  Virus, bakterier og skimmel har gode vilkår i ventilationsanlæg. Herfra spredes de via luften og er medvirkende til at skabe et dårligt indeklima. Det samme gør sig gældende for VOC’er (dufte og lugte).

UVC-løsninger til komfortventilation inaktiverer virus og eliminerer bakterier og skimmel i ventilationsanlægget. Dermed undgår I, at uønskede mikroorganismer spredes via luften fra anlægget, I opnår et sundere indeklima og reducerer risikoen for smittespredning og sygdom. 

Er I interesseret i at høre mere, så kan I med fordel tage kontakt eller se vores korte introduktionsvideo om vores UVC-løsninger.

UVC-løsning til komfortventilation