Direkte levering af UVC-lys

Hjælp dine kunder med en UVC løsning

Et ventilationsanlæg har mange funktioner og bruges i stort set alle brancher og endda i de private hjem. Ventilationsanlægget hjælper med at cirkulere og filtrere luften, sikre temperaturer, er fugtighedsregulerende og meget mere. Men en konstant cirkulerende luft, resultere også i spredning af mange former for skadende mikroorganismer
En UVC løsning i dine kunders ventilationsanlæg hjælper dem med:

  • Dræber op til 99,9% af bakterier, vira og skimmelsvampe
  • Reducerer energi- og driftsomkostninger
  • Spare penge på vedligeholdelse og reparationer
  • Kemikaliefri og miljøvenlig løsning til desinfektion
  • Bedre fødevaresikkerhed og holdbarhed
  • Sundere indeklima, som giver færre sygedage og højere produktivitet

Vi har stor tillid til vores produkter og vi tilbyder derfor en 10-års garanti til vores kunder. 
Vi tror på vores produkt, hvilket afspejles i den lange garanti. Vi er overbevist om, at vores produkt i jeres portefølje, vil kunne skabe værdi for både jer og jeres kunder. Et konkret eksempel på, hvordan Airvention har løst et problem, kan du se her.

Basis UVC løsning

Produkt beslag

Komfortventilation

Køleventilation

Er din virksomhed engageret i at optimere komfortventilation for at skabe sundere og et mere behageligt indeklima? 

Vores UVC-løsninger bidrager til at forbedre indeklimaet ved at dræbe op til 99,9% af bakterier, vira og skimmelsvampe i ventilationsanlæggene. Ved at sikre et renere og sundere indeklima kan vores produkter hjælpe med at øge produktiviteten og trivslen i kontormiljøer, uddannelsesinstitutioner og andre steder, hvor komfortventilation er afgørende.

Som forhandler vil vi understøtte dig med den nødvendige viden for at hjælpe dig med at formidle fordelene ved vores UVC-løsninger til dine kunder. Tag det første skridt mod at forbedre komfortventilation ved at kontakte os i dag.

Hvis din virksomhed arbejder med køleventilation, er vores UVC-produkter et must-have. Ved at dræbe mikroorganismer kan vores produkter bidrage til at forbedre energieffektiviteten og forlænge levetiden af kølesystemer. Dette er særligt vigtigt i sektorer som fødevareproduktion og sundhedsvæsenet, hvor der bliver stillet yderst høje krav, samt hvor et sikkert og rent miljø er afgørende.

Som forhandler af vores produkter vil du spille en vigtig rolle i at hjælpe virksomheder med at opnå disse mål og imødekomme de stigende krav til sikkerhed og effektivitet. Vi vil støtte dig med den nødvendige viden, så du kan positionere dig selv som en velinformeret leverandør af UVC-løsninger til køleventilation.

Er du klar til at gøre en forskel med vores UVC-produkter? Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan du kan blive forhandler, og hvordan vores produkter kan hjælpe dig med at tilbyde bedre løsninger til komfort- og køleventilation.

Nemt at installere

Vores UVC produkter er justerbare og derfor nemme at tilpasse dine enkelte kunders behov. Det gør det ikke kun nemmere for jer at installere, men giver også en bedre løsning og derved bedre resultat hos jeres kunder.

Kontakt os i dag på 25 94 40 00 eller skriv til team@airvention.com, for at høre nærmere!