Industri

Dårlig luftkvalitet resulterer i et dårligt indeklima

Et sundt indeklima på arbejdspladsen er afgørende for medarbejdernes trivsel. En af hovedårsagerne til et dårligt indeklima er luftkvaliteten. Luft kan indeholde en masse uønskede mikroorganismer som f.eks. virus, bakterier, skimmel, VOC’er (dufte og lugte) og støv.

De uønskede mikroorganismer kan sætte sig i ventilationsanlæg. Miljøforholdene i ventilationsanlæg fremmer væksten af mikroorganismerne, som derefter bliver spredt via luften. Det har en negativ indvirkning på indeklimaet.

Et dårligt indeklima kan resultere i gener som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Det kan desuden resultere i flere sygedage blandt medarbejderne på grund af smittespredning af virus som f.eks. SARS-CoV-2, der forårsager Covid-19 eller influenza.

UVC-løsning til komfortventilation

Få et sundere indeklima med en UVC-løsning

Vores UVC-løsning kan eftermonteres på et ventilationsanlæg. Strålingen fra UVC-løsningen inaktiverer virus, reducerer i høj grad væksten af bakterier og skimmel og nedbryder VOC’er (dufte og lugte).

Dermed forhindrer UVC-løsningen, at de uønskede mikroorganismer spredes via luften fra ventilationsanlægget, hvilket resulterer i et sundere indeklima.

Et sundere indeklima reducerer medarbejdernes sygefravær, risikoen for smittespredning og øger medarbejdernes trivsel.