Indeklima i industriarbejde

Bedre indeklima og færre sygedage

Et sundt indeklima på arbejdspladsen er afgørende for medarbejdernes trivsel. En af hovedårsagerne til et dårligt indeklima er luftkvaliteten. Luft kan indeholde en masse skadelige mikroorganismer som f.eks. virus, bakterier, skimmel, VOC’er (dufte og lugte) og støv.

De skadelige og uønskede mikroorganismer kan sætte sig i ventilationsanlæg. Miljøforholdene i ventilationsanlæg fremmer væksten af mikroorganismerne, som derefter bliver spredt via luften, som har en negativ indvirkning på indeklimaet.

Et dårligt indeklima kan resultere i gener som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær. Det kan desuden resultere i flere sygedage blandt medarbejderne på grund af smittespredning af virus som f.eks. SARS-CoV-2, der forårsager Covid-19 eller influenza. 

UVC-løsning til komfortventilation

Få et sundere indeklima med en UVC-løsning

Vores UVC-løsning kan eftermonteres på et ventilationsanlæg. Strålingen fra UVC-løsningen inaktiverer virus, reducerer i høj grad væksten af bakterier og skimmel og nedbryder VOC’er (dufte og lugte).

Dermed forhindrer UVC-løsningen, at de skadelige mikroorganismer spredes via luften fra ventilationsanlægget, hvilket resulterer i et sundere indeklima for medarbejdere og omgivelserne.

Et sundere indeklima reducerer medarbejdernes sygefravær, risikoen for smittespredning og øger medarbejdernes trivsel. 

I kan læse meget mere om UVC og hvordan det virker, eller I kan se vores korte introduktionsvideo. I er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis I gerne vil høre mere om vores produkter.