Renere luft til skoler og institutioner

Sundere indeklima til børn og voksne

Komfortventilation spiller en stor rolle i forhold til at opnå et sundt indeklima i skoler og institutioner. Skoler og institutioner er samlingspunkt for mange mennesker og er derfor ideelle steder for spredning af bakterier og virus. Smittespredningen betyder bl.a., at børn og unge mister undervisningstimer pga. sygdom og sygefraværet blandt voksne øges. 

Samtidig er et sundt indeklima på skoler og institutioner afgørende for børn og voksnes trivsel. Et dårligt indeklima kan føre til koncentrationsbesvær, generelt ubehag og i værste fald sygdom. 

Skadelige mikroorganismer som f.eks. virus, bakterier og skimmel har gode vilkår i ventilationsanlæg, hvorfra de kan spredes via luften og er medvirkende til at skabe et dårligt indeklima. Det samme gør sig gældende for VOC’er (dufte og lugte). 

Få et sundere indeklima med UVC
UVC-løsning til uddannelsesinstitutioner, skoler og andre institutioner, der eliminerer virus, bakterier og skimmel.

Få et sundere indeklima med UVC

En UVC-løsning inaktiverer virus og eliminerer bakterier og skimmel i ventilationsanlægget.  Det forhindrer, at de uønskede mikroorganismer bliver spredt via luften fra ventilationsanlægget.

UVC-løsningen reducerer derfor risikoen for sygdom og skaber et sundere indeklima, som resulterer i bedre trivsel for børn, unge og voksne i dagligdagen. 

I kan naturligvis læse meget mere om hvad UVC er og hvordan det fungerer. Har I yderligere spørgsmål, så tag endelig kontakt på 25 94 24 00 eller skriv til team@airvention.com