Indeklima på hoteller

Vi leverer UVC-løsninger til hoteller, som skaber et sundere indeklima for personale og gæster.

Ventilationsanlæg spreder virus, bakterier og skimmel i hoteller

Ventilationsanlæg danner rammen om et godt vækstmiljø for både bakterier og skimmelsvamp, som givet et usundt indeklima og er skadende overfor personalet og hotellets gæster.

Uden regelmæssig rengøring af ventilationsanlægget, vil mikroorganismer over tid danne biofilm på ventilationsanlæggets indvendige overflader. I den forbindelse kan virus, bakterier og skimmelsvamp sprede sig via luften fra ventilationsanlægget og ud til hotellets opholdsarealer.

UVC bekæmper skadelige mikroorganismer i hotellets ventilationsanlæg

UVC-løsningen bliver monteret i jeres ventilationsanlæg, hvor UVC strålerne bekæmper virus, bakterier og skimmelsvamp.

I undgår dermed spredning af uønskede mikroorganismer, samtidigt med ventilationsanlæggets ydeevne bliver mere effektivt, og anlæggets levetid forlænges.

UVC-løsningen gør desuden virus inaktiv, hvilket betyder, at de ikke kan smitte. Derfor kan I reducere risikoen for sygdom og smittespredning blandt personale og gæster. Det er altså med til at give jeres gæster en bedre oplevelse, samtidig med en økonomisk gevinst på mindre vedligehold af ventilationsanlæg.

Er i interesseret i at høre lidt mere, så kan i se vores korte video om UVC, tage kontakt til os på 25 94 24 00 eller skrive til team@airvention.com