Få et sundere indeklima med UVC

Ventilationsanlæg kan være årsag til dårligt indeklima

Miljøforholdene i et ventilationsanlæg fremmer væksten af virus, bakterier og skimmelsvamp, som bliver spredt via luften. Det skaber et dårligt indeklima på arbejdspladsen, som kan have negative konsekvenser på ens medarbejderes sundhed.

Et dårligt indeklima kan resultere i gener som hovedpine, træthed, koncentrationsbesvær og få stor betydning for medarbejdernes trivsel og sundhed. 

Det kan desuden resultere i flere sygedage blandt medarbejderne på grund af smittespredning af virus som f.eks. SARS-CoV-2, der forårsager Covid-19 eller influenza.
Undersøgelser viser bl.a., at coronavirus kan overleve i luften i mere end en time. Det er derfor vigtigt at vedligeholde og rengøre ventilationsanlægget på arbejdspladsen eller i hjemmet. 

Et sundere indeklima med UVC

UVC-løsninger bekæmper virus, bakterier og skimmelsvamp i ventilationsanlæg

Ophobning af støv, bakterier, virus, skimmel, dufte og lugte i ventilationsanlægget (VOC’er), har alle en negativ effekt på helbredet. Derfor er det vigtigt at gøre noget aktivt, for at skabe et sundere indeklima.

Bakterier og skimmel kan desuden sætte sig og danne en biofilm i ventilationsanlægget, hvilket reducerer anlæggets ydeevne og forværrer indeklimaet.

Vores UVC-løsninger bekæmper virus, bakterier og skimmelsvamp, som kan reduceres med 99,9%. Resultatet bliver et sundere indeklima, øget medarbejdertrivsel og færre sygedage. Alt sammen ved blot at installere UVC i ventilationsanlægget. 

Der findes massere af viden omkring indeklima, samt konsekvenserne ved ikke at opretholde en sund atmosfære. I kan læse meget mere om indeklima og de skadelige effekter, fra et studie lavet af Sundhedsstyrelsen.dk