Om Airvention

Mission

Airventions mission er at tilbyde et produkt, som er nemt og hurtigt at installere, som skal hjælpe virksomheder med at desinficere og renholde deres køle- og komfortventilationsanlæg. Vi vil bidrage til at forbedre fødevaresikkerheden og generelt skabe et sundere indeklima. 

Vision

Vores vision er at være den førende aktør inden for kemikaliefri desinfektion af komfort- og køleventilationsanlæg. Vi vil bane vejen for en renere cirkulationsluft, helt fri for bakterier, vira og skimmelvækst.  

Værdier

For os er ‘gennemsigtighed’ og ’tillid’ nøgleord. Det er vigtigt for os, at alle vores løsninger er videnskabeligt understøttet, samt at vi har jer med hele vejen.
Vi stræber efter, at vores kunder skal kunne følge hele processen. Lige fra første kontaktpunkt med os, til at produktet er installeret ude hos jer. 
 
 

Vores historie

Hos Airvention ApS har vi over 10 års erfaring i at arbejde med UVC-lys. Vi har i over 10 år, brugt vores viden og ekspertise til at vise vores kunder vejen til en renere luft, helt fri fra skadelige mikroorganismer. 

Vi ved at UVC-lys har et stort potentiale. Vi besluttede os for selv at ville lyse vejen frem og vise hvor meget UVC kan bidrage med. 
I 2018 startede vi derfor med at udvikle og tilbyde vores egne produkter og vi fandt frem til en helt unik løsning. 

Vores mange års erfaring og viden om UVC, sikre dig som kunde, at du får den helt rigtige vejledning og en løsning, som der passer jeres individuelle behov.

Har I udfordringer eller spørgsmål om jeres ventilationsanlæg? Kontakt os, helt uforpligtende, og lad os snakke om, hvordan vi kan hjælpe jer. 

Skriv eller ring til os på:
team@airvention.com
+45 25 94 24 00

Vi glæder os til at høre fra jer! 

Kontoret udefra