Undgå at få en sur smiley

Årsager til at modtage en sur smiley

I fødevarebranchen er der konstant fokus på høje hygiejnekrav og fødevaresikkerhed. Det er vigtigt at holde fødevarer fri for bakterier, gær og skimmel, når de opbevares på køl.

Skimmelvækst er ofte årsagen til, at fødevarevirksomheder bliver tildelt en sur smiley efter et besøg af fødevarestyrelsen.

Det kan være meget svært at komme skimmel til livs, når først det er etableret et sted i virksomheden. Derfor er det vigtigt at lave forebyggende tiltag for at undgå skimmelvækst.

UVC-løsninger bekæmper bakterier, gær og skimmel i køleventilation

Luften fra køleanlæg kan sprede skimmel og bakterier til fødevarerne. Det resulterer i, at fødevarernes holdbarhed reduceres. Fødevarekontaminering kan desuden udgøre en alvorlig sundhedsrisiko.

Vores UVC-løsning kan mindske forekomsten af bakterier, gær og  skimmel i ventilationsanlæg. Dermed reducerer I omkostningerne til rengøring og minimerer spredning af uønskede mikroorganismer. Ingen skimmel, ingen sur smiley.