Undgå at få en sur smiley med UVC lys

Typiske årsager til at modtage en sur smiley

I fødevarebranchen er der konstant fokus på høje hygiejnekrav og fødevaresikkerhed. Det er vigtigt at holde fødevarer fri for bakterier, gær og skimmel, når de opbevares på køl.

Skimmelvækst er ofte årsagen til, at fødevarevirksomheder bliver tildelt en sur smiley efter et besøg af fødevarestyrelsen.

Det kan være meget svært at komme skimmelsvamp til livs, når først det er etableret et sted i virksomheden. Derfor er det vigtigt at lave forebyggende tiltag for at undgå vækst af skimmelsvamp. Her kan UVC lys være en god, medvirkende løsning, til at opretholde et sundt og rent fødevaremiljø, helt uden skimmelsvamp.  

UVC lys giver renere kølerum og køleanlæg

Luften fra køleanlægget og kølerummet kan sprede skimmel og bakterier til fødevarerne. Det resulterer i, at fødevarernes holdbarhed reduceres og kvaliteten forværres. Fødevarekontaminering kan desuden udgøre en alvorlig sundhedsrisiko for dens omgivelser.

En UVC-løsning fra Airvention kan mindske forekomsten af bakterier, gær og  skimmelsvamp i bl.a. kølerum og ventilationsanlæg. Dermed reducerer I omkostningerne til rengøring og minimerer spredning af uønskede mikroorganismer. Ingen skimmel, ingen sur smiley. Under vores referencer, kan du se et konkret eksempel på, hvordan vi har hjulpet en virksomhed af med skimmelsvamp i deres kølerum.

Hvis du vil høre mere om hvordan UVC lys fra Airvention kan hjælpe dig med at undgå den sure smiley, så kontakt os på 25 94 24 00 eller skriv til team@airvention.com