Fødevarer: Detail og Lager

Bakterier og skimmel i køleanlæg og kølerum udgør en risiko for fødevaresikkerheden

Når køleanlæg og kølerum konsekvent bliver åbnet og lukket af kunder og personale, så sker der store temperatursvingninger der øger fugtigheden, som skaber gode vilkår for bakterier og skimmelsvamp. 

Fremkomsten af skimmelsvamp og andre skadelige mikroorganismer, kan typisk sprede sig gennem luften og spreder sig derfor hurtigt. Rengøring og vedligehold af kølerum og køleanlæg er derfor enormt vigtigt, for at undgå kontamiering af fødevare og spredning af sygdom, hos både kunder og personale. 

UVC-løsninger til detail og lager
UVC i Kølerum og lager

UVC bekæmper bakterier og skimmel i kølerum og køleanlæg

UVC-løsninger bekæmper effektivt virus, bakterier og skimmelsvamp på kølefladen i køleanlæg og i kølerum, helt uden brug af kemikalier.

I undgår, at de skadelige mikroorganismer bliver spredt via luften. Resultatet bliver, at I mindsker risikoen for fødevarekontaminering, forlænger holdbarheden på uindpakkede varer og sparer penge på udgifter til rengøring. Herudover reduceres risikoen for en sur smiley desuden også. 

I vores korte introduktionsvideo til UVC bliver både problemet og løsningen præsenteret for jer. Ønsker I at høre mere om fordelene ved UVC, kan I kontakte os på 25 94 24 00 eller skriv til team@airvention.com